Za organizatorje

Hram kulture je sestavljen iz štirih delov:

  • knjižnice,
  • male dvorane,
  • sprejemnega prostora; foyer,
  • in dvorane Zinke Zorko.
Hram kulture Arnolda Tovornika
Mala dvorana

Mala dvorana

Velikost male dvorane je 10 x 9 m, z višino 2,8 m.

Primerna je za vadbo različnih plesov (ena stena je opremljena s plesnim ogledalom in lesenim ročajem za vadbo), za manjša srečanja, mini seminarje, tečaje, literarne večere, potopisna predavanja. Kapaciteta dvorane je približno 70 oseb.

Opremljena je z video projektorjem in projekcijskim platnom ter brezžičnim internetom.

Foyer

Foyer

Foyer je prostor za sprejeme in pogostitve v smislu banketa.

Kapaciteta prostora je približno 400 oseb in je uporaben tudi za sedeča druženja na banketu (npr. valete). V takšnih obliki sprejme približno 200 ljudi.

Prostore je ustrezen tudi za literarne večere in razstave (kiparske, likovne, fotografske) saj je na zidu 25 metrski nosilec za obešanje slik.

V foyerju se nahaja garderoba za obiskovalce in prostor za pripravo banketa.

Parter v dvorani Zinke Zorko s pogledom na balkon in tehniko

Dvorana Zinke Zorko

Dvorana Zinke Zorko je skupek štirih delov:
Parter velikosti 14,5 x 15 m ima kapaciteto 316 premičnih sedežev in se lahko spremeni v veliko plesno dvorano.

Balkon ima kapaciteto 88 sedežev, ki so fiksni.

Garderobi za nastopajoče se nahajata za odrom (ločeno Ž in M), imata svoj WC in prho.

Oder velikost 14,5 x 9 m, višina 1m (uporabna površina 10 x 7 m). Na oder je možen dostop iz štirih smeri (2x zadaj in 2x spredaj iz dvorane) ter po invalidski rampi za odrom. Uporabna višina scenskih elementov je 5 m.

Scenska tehnika

Nad odrom 4x motorizirani scenski vlak in 1x lučni vlak. Konstrukcija - galerija levo/desno na odru, levo/desno konstrukcija v dvorani in konstrukcija na balkonu. Te konstrukcije služijo obešanju luči.

Lučni park

6x fresnel SINTESI VARIO 12, 4x fresnel SINTESI AREA 12, 2x SELECON PROFILC 25-50, 4x SELECON PROFILC 15-30, 2x fresnel SINTESI AREA 25, 4x ROBE Robin ledwash 300, 4x ROBE Robin dlx ledspot, Lučni Pult – Chamsys MQ40, 8x rgb ledpar Cameo in 4x LedStrobo rgb Cameo. Po dvorani in odru je razporejenih 48 dimerskih kanalov.

Ozvočenje

Ozvočenje je postavljeno po sistemu L/R (2+2 Nexo P12), ekstra L/R zvočniki za pokritost balkona (1+1 Nexo EPS8), zvočniki za prednje vrste (1+1 na robu odra; Nexo ID24) in nizkotonski zvočniki (postavljeni na tleh pod odrom, v centru; 2x Nexo L18). Ozvočenje je namenjeno za gledališke predstave, komorne in akustične koncerte, jazz, pop in easy rock koncerte. Mešalna miza je Soundcraft SI performer. Na voljo so mikrofoni in D.I.: SHUER, AKG, RODE, LEWITT, DBX, BSS. Na voljo so tudi brezžični mikrofoni, naglavni in ročni: LDsystem, AKG, EV. Za oder je na razpolago 6x odrski monitor JBL EON 610.

Video

Video projektor BARCO PHXG-91B, 8500 ansi lumens.

Foyer

Ostalo

Vsi prostori so klimatizirani. Omogočen je dostop invalidom.

Organizatorjem ponujamo prilagodljivost glede na njihove želje. Mesečno izdajamo Programsko knjižico v 4.700 izvodih, ki jo pošljemo vsem gospodinjstvom v občinah Selnica ob Dravi, Lovrenc na Pohorju in Ruše. Ves program objavljamo na naši spletni strani www.hramkulture.si in www.facebook.com/hramkulture. Brezplačno uredimo plakatiranje v občini Selnica ob Dravi in Lovrenc na Pohorju. V Rušah je plakatiranje plačljivo, cena je odvisna od velikosti in števila plakatov ter števila dni ko plakati visijo. Za reklamiranje večjih dogodkov je, v bližini Hrama kulture Arnolda Tovornika, na razpolago naš reklamni pano velikosti 4x3 metre na katerem lahko objavimo vaš dogodek samo za ceno tiska in lepljenja reklamnega sporočila. Uredimo lahko tudi promocijo na Radiju City in v časopisu Večer. Prodajo vstopnic imamo urejeno preko prodajnega sistema Mojekarte.si.

Več fotografij

Foyer
Foyer
Foyer
Foyer
Foyer
Foyer
Mala dvorana
Oder
Razstave
Bar

Datoteke