Tečaj joge

07.10.2018
Petra Sangam: 031 360 579

Še vedno je mogoč vpis na tečaj joge, ki poteka vsak četrtek v Mali dvorani. Prva skupina s pričetkom ob 17:00 in druga ob 19:30. 

Soočamo se z vse večjimi zahtevami sodobne družbe, ki obremenjujejo telo in duševnost. Vse več ljudi ima težave zaradi telesne in duševne napetosti. Zato so metode in tehnike, s katerimi izboljšujemo zdravje ter vzpostavljamo telesno in duševno ravnovesje, vse bolj cenjene ter zaželene.

JOGA je primerna za vse ljudi, ne glede na starost in telesni ustroj.

Jogijske vaje učinkujejo vsestransko, usklajujejo telo, zavest in dušo. Na tečaju se bomo naučili pravilnega dihanja, izvajali asane- telesne položaje, ki so prilagojene vsaki starosti in se izvajajo skladno z zmožnostmi posameznika. Telovadba se izvaja hitro, nezavestno, asane pa počasi in zavestno. S tem se učimo koncentracije in se naučimo usmeriti pozornost vase. Jogijske vaje so izkazovale svojo prednost skozi tisočletja in pomagale številnim ljudem. Na tečaju se bomo naučili kako sprostiti telo in um ter najti notranje zadovoljstvo.

Tečaj traja 4 mesece, 1-krat na teden po 1,5 ure. Tečaj vodi Petra Sangam, dipl. med. sestra, ki ima več kot 20 let izkušenj na tem področju.