Selniški bralni klub: Izstopajoči bralni utrinki

16. 06. 2021 ob 17:00 | Hram kulture - knjižnica
Dogodek je brezplačen
v ponedeljek od 10.00 do 15.00, sredo in petek od 13.00 do 19.00. Mariborska knjižnica, Knjižnica Selnica ob Dravi, tel. št. +386 2 630 07 68, e-pošta: enota.se@mb.sik.si.
Mariborska knjižnica, Knjižnica Selnica ob Dravi

Meseci socialne osamitve so končno za nami. Ljudje smo iznajdljiva in praktična bitja, zato smo si vsak po svoje zapolnili čas, na svoj račun so prišla opravila, ki so že dolgo ždela na seznamu, tudi najbolj skriti kotiček našega bivalnega prostora je zagotovo urejen in pospravljen, prav tako pa je bila prebrana marsikatera knjiga, ki bi sicer še vedno čakala na polici.

Dragi bralci, z veseljem vas ponovno vabim na klepet o knjigi, tokrat morda ravno o tisti, ki se vas je v teh mesecih najbolj dotaknila. Kako ste se ob branju počutili, kaj ste se naučili, zakaj in komu bi izbrano knjigo priporočili v branje … In še o mnogih temah ter vprašanjih, ki nam jih podaja literatura, se bomo pogovarjali na junijskem bralnem klubu. Pogovor bo vodila Urška Vute

Na prireditvi se morajo upoštevati vsi predpisani ukrepi za preprečevanje širjenja Covid 19: razdalja 1,5 m med obiskovalci, dokazilo o prebolelosti/cepljenju/negativnem testu. Na dogodek je potrebna predhodna prijava na urska.vute@gmail.com.