Dogodki v novembru in decembru

09.11.2021
02 673 02 22

Vabljeni v Hram kulture Arnolda Tovornika, v moderen in programsko bogat kulturni objekt, poimenovan po prejemniku Borštnikovega prstana. V rodni kraj Arnolda Tovornika - nekdanjega prvaka drame SNG Maribor,  v Selnico ob Dravi, prispete v vsega 15 minut vožnje iz Maribora v smeri Dravograda. 

Ponujamo vam odlične dogodke; komedije, koncerte, stand-up nastope, razstave, obiščete lahko tudi knjižnico! Na našem odru redno gostimo slovenske in tuje izvajalce: Parni valjak, Nina Pušlar, Omar Naber, Gwen Hughes, Tadej Toš, Reporter Milan, Branko Đurić, Tina Gorenjak, Ranko Babić, Perica Jerković so le nekateri, ki so v zadnjem času bili na našem odru. 

Velikost dvorane (čez 400 sedežev) nam omogoča varno izvedbo prireditev. Poskrbimo za najboljši možen užitek in vaše udobno počutje. Prepustite se nam in nas obiščite, samo za vas izpostavljamo naslednje dogodke:Vstopnice za dogodke je mogoče kupiti na vseh prodajnih mestih sistema Mojekarte.si (BS Petrol), spletni prodaji, v delovnem času pisarne TIC in uro pred dogodkom.


Kontaktiraje nas na 02 673 02 22, info@hramkulture.si ali našem Facebook profilu, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja. 

Predstava Tadeja Toša v "korona času":