Koncertna komedija Mala terasa - zabava in smeh, glasba in ples

26. 11. 2021 ob 19:00 | Hram kulture - dvorana Zinke Zorko
16,00 EUR
V pisarni TIC-a v Hramu kulture Arnolda Tovornika (PON, SRE, PET: 13.00-19.00; TOR, ČET: 11.00-13.00).
V spletni prodaji (www.mojekarte.si) in na prodajnih mestih sistema Moje karte (servisi Petrol)
Uro pred pričetkom dogodka.
02 673 02 20.
Center Arnold Tovornika Selnica ob Dravi in Špas teater

Zakaj ne bi preživeli prijetnega večera ob komediji in odličnem koncertu? Privoščite si dva dogodka v enem – kratko komedijo in še koncert odlične Eve Boto s Tomi Purić  bandom. Če se vam bo zahotelo, pa lahko tudi zaplešete! Naj se 'greva malo ven' spremeni v najboljši možen večer.  

Takšnih večerov je premalo! Na željo občinstva so na odru zaživele humorne knjižne uspešnice dolgoletnega pisca nedeljskih humornih blogov, Kamenka Kesarja, ki je Slovence navdušil s knjigami Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli. Za njegove knjige velja, da se berejo glasno - bralce namreč spravljajo v salve smeha, zato bo predstava nedvomno poskrbela za zvrhan koš dobre volje.

Igralca, izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik, sta skočila v čevlje zaljubljenih zakoncev in nas s svojo prepričljivo igro ter neprekosljivo smešnimi dialogi, osnovanimi na Kesarjevih knjižnih uspešnicah in resničnih peripetijah, popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Pozor, tokrat skozi oči moškega! 

Predstava navdušuje z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. Gorka in Jaša sta ob prebranem scenariju v en glas vzkliknila: "Vrhunskooooo!" In prav takšna tudi predstava je. Z njunim talentom še dodatno nepozabna.

Na koncu predstave boste prepričani, da ne gre drugače, kot da ima žena vedno prav. Da bosta sprostitev in vzdušje res popolna, bo z glasbenimi vložki poskrbel Tomi Purič band z Evo Boto. Obeta sem vam čudovit, »dva v enem«, večer! 

Celoten dogodek traja 2 uri in 15 minut.

Besedilo: Kamenko Kesar
Režija: Jaša Jamnik
Band: Eva Boto, Tomi Purić, Janez Skaza in Aleš Ogrin
Kostumografija in scenografija: Žiga Flajnik