Koncert: Manca Izmajlova – Ruska noč

20. 10. 2018 ob 19:00 | Hram kulture - velika dvorana
12,00 EUR
V pisarni TIC Selnica ob Dravi v Hramu kulture Arnolda Tovornika (PON, SRE, PET, SOB).
V spletni prodaji (www.mojekarte.si) in na prodajnih mestih sistema Moje karte (servisi Petrol)
Uro pred pričetkom predstave.
15% popust pri nakupu vsaj treh vstopnic. 10% popust za upokojence.
15% popust za člane Mariborske knjižnice. 10% popust za kupce abonmaja Komedija (KD Pavza).
Popusti se lahko uveljavljajo samo v TIC Selnica ob Dravi in se ne seštevajo.
02 673 02 20
Hram kulture

Nastopajo: Manca Izmajlova - mezzosopran, Olga Ulokina - klavir, Benjamin Izmajlov - violina

Naj vas ta večer očara lepota ruske glasbe in kulture, ki Manco Izmajlovo spremljata vse od njenega študija v Moskvi. Skozi zanimive zgodbe bo predstavila pesmi različnih obdobij, žanrov in temperamentov. Slišali boste priljubljene klasične in ciganske romanse, narodne in ponarodele pesmi, ter pesmi iz obdobja zlate popevke in legendarnih filmov.

Manca Izmajlova bo nastopila skupaj z odličnima glasbenikoma – pianistko Olgo Ulokino, ki je diplomirala in magistrirala v St. Peterburgu, ter violinistom Benjaminom Izmajlovom, ki je diplomiral in magistriral v Moskvi. Oba več kot odlično poznata in čutita rusko dušo in glasbo.

Ruska noč je naslov evropske turneje ob izidu šestega studijskega albuma Mance Izmajlove: Ruska kolekcija. Novi projekt, ki je njen najobsežnejši doslej in bo izšel za svetovno tržišče, zaobjema izbor najlepših ruskih pesmi v novih orkestracijah komponista in producenta Benjamina Izmajlova.

Posnet je bil posnet z Ruskim državnim simfoničnim orkestrom kinematografije in dirigentom Sergejem Skripko, nastajal pa je v Rusiji, Sloveniji in ZDA. Podprla ga je največja ruska nevladna kulturna organizacija “Russkiy mir”.