Hipnoza za izboljšanje partnerskih odnosov

17. 02. 2019 ob 19:30 | Hram kulture - mala dvorana
10,00 EUR
Prijave: Petra Kmetec: meditacije@petrakmetec.com, 041 371 831.
Petra Kmetec

Vsak posameznik prinese v zvezo svoje pretekle izkušnje, bolečine in razočaranja. Nekatere vzorce prinesemo iz primarne družine, druge iz življenja in izkušenj. Nekatera prepričanja so nas v preteklosti varovala, sedaj pa nam stojijo na poti kot ovira za dosego notranjega zadovoljstva in sreče v odnosu. 

Pretekle izkušnje nas polnijo z dvomi o prihodnosti, če so dvomi in strahovi prisotni v partnerski zvezi, le-ta stoji na trhlih temeljih. Si res to želite? Ali želite spremeniti svojo naravnanost in poglobiti svojo ljubezen? 

Začeti je potrebno pri sebi, pri sebi vzpostaviti dobro samopodobo, se začeti ceniti in verjeti vase. To bomo naredili v hipnozi. Sebe bomo resetirali, da se boste začeli bolj ceniti, da boste dobili vero vase in da se boste v popolnosti vzljubili. Le takšni lahko v popolnosti ljubite in dajete polno, pristno ljubezen, brez strahov in preprek. 

Če želite imeti kvalitetno partnersko zvezo, je dobro, da najprej pri sebi pobrišete omejujoča prepričanja o partnerstvu in o nasprotnem spolu, ki jih nosite v sebi. 

Predstavljajte si sebe v za vas popolni partnerski zvezi. Prijetno, kajne? 

Hipnozo vodi Petra Kmetec, vsebinski vodja prvega spletnega meditacijskega portala Vdihni.si, NLP praktik, Life coach.

Cena je 10 EUR. S seboj prinesite podlogo in dekico.