PRESTAVLJENO: Eva Boto – koncert z bandom – Ko najdeš sebe

23. 10. 2020 ob 19:30 | Hram kulture - dvorana Zinke Zorko
14,00 EUR
PRODAJA VSTOPNIC od 21. 9. 2020 dalje: vstopnice v predprodaji so na voljo po 14 EUR v pisarni TIC v Hramu kulture Arnolda Tovornika vsak ponedeljek, sredo in petek od 13.00 do 19.00, ter torek in četrtek med 11.00 in 13.00, v vseh Petrol servisih in ostalih prodajnih mestih prodajnega sistema mojekarte.si . Na dan koncerta so vstopnice v prodaji po 16 EUR.
info@evaboto.com
Hram kulture

Koncert je prestavljen za nedoločen čas. Vstopnice bodo veljalje za nov termin. Več informacij sledi.


Postavna Korošica Eva Boto je jeseni 2019 doživela veliko osebno zmago. Po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni je izdala svoj premierni album! Predstavila ga je novembra na svojem prvem samostojnem koncertu in s predstavitvijo nadaljuje s koncertno turnejo po kulturnih domovih. Ekipa se bo ustavila v odličnem ambientu hrama kulture Anton Tovornik v Selnici ob Dravi v petek, 23. oktobra, ob 19.30.

Evi se svoji publiki ni potrebno pretirano predstavljati. Pozna jo že od prvih zmag na festivalih po Avstriji in Sloveniji, sodelovanja v oddaji Misija Evrovizija in zastopanju Slovenije leta 2012 na Evroviziji s pesmijo Verjamem. Takrat 16-letna Eva je bila najmlajša predstavnica v Evropi, domačo sceno pa je kasneje, leta 2016, na Slovenski popevki zatresla z zmagovalno pesmijo Kaj je to življenje. Njeno lansko 3-mesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazbi v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki ga je proslavila z veličastno zmago, je bilo samo uvod v dolgo in uspešno sodelovanje z novo ekipo, s katero je Eva začela svojo koncertno glasbeno zgodbo.

Lepo vabljeni na glasbeno potovanje Ko najdeš sebe, kjer bo Eva ob spremljavi odličnega banda predstavila vse tisto, kar jo dela srečno. Koncert bo popestrila s posebnim jesenskim programom, medse pa bo povabila tudi goste presenečenja.