Dnevi Arnolda Tovornika 2020

18.12.2019
02 673 02 22


      "Bil je poznan kot odličen komik, pa čeprav v vlogi silaka, krhke ali pa tragične osebnosti, kmečkega premetenca ali pa znanstvenika. Ljudje so se mu enostavno smejali..." (Likovni salon Lojzeta Šušmelja  ARNOLD TOVORNIK V SELNICI OB DRAVI)

      Pred slabim letom, ko smo uspešno zaključili četrto sezono organiziranih Dnevov Arnolda Tovornika, smo bili ob številnih pohvalah in pozitivnih mnenjih obiskovalcev, medijev, organizacij, društev in drugih posameznikov presrečni in zadovoljni. Že mesec dni po izteku vseh dogodkov smo zavihali rokave in se začeli pripravljati na peto sezono. Obdržali smo vse, kar je bilo dobro sprejeto in dodali še več. Odziv pokroviteljev in donatorjev se je povečal in odločili smo se, da dogodek podaljšamo za en dan (šest dni). Tako je nastalo nekaj novosti:

- mednarodna zasedba iz Gavran teatra iz Zagreba,

- nedeljski modul izobraževanja,

- večer skečev na ljubiteljski ravni,

- brošura o kulturnem »duhu časa« v zadnjem stoletju s poudarkom na predstavitvi Arnolda Tovornika.

Po zaslugi pokroviteljev in donatorjev so vstopnice dosegljive po zelo ugodnih cenah.

      Smo maloštevilna ekipa, ki občasno tudi s pomočjo zunanjih sodelavcev celo sezono skrbi, da se vi, spoštovani obiskovalci, v našem hramu kar najbolje počutite. Vsak dogodek unikat in veseli smo, da srečujemo vedno več novih obrazov, ki so začutili, da so pri nas dobrodošli, da lahko z osebjem tudi poklepetajo in jim neposredno izrečejo svoje misli, mnenja. 

Ob bližajočih Dnevih Arnolda Tovornika si želimo, da nas obiščete, se z nami družite in predvsem zadovoljnih obrazov zapuščate dvorano. 

      Od petka, 13.3.2020 do srede, 18.3.2020 prisrčno vabljeni na Dneve Arnolda Tovornika. Ekipa Hrama kulture Arnolda Tovornika.


Dnevi Arnolda Tovornika 2020:


Cena vstopnic: 14 EUR, razen za Večer skečev  je cena 7 EUR.

Prodaja vstopnic v pisarni TIC-a v Hramu kulture Arnolda Tovornika vsak ponedeljek, sredo in petek od 13.00 do 19.00 ter torek in četrtek med 11.00 in 13.00 ter uro pred predstavo, ali preko sistema Mojekarte.si in na vseh Petrolih.

Popusti: vsi kupci abonmaja Komedija za sezono 2019/20 v organizaciji KD Pavze, imajo v sezoni 2019/20 10 % popust.  Upokojenci imajo 10 % popust. Za družinsko karto (3 vstopnice in več) velja 15 % popust. Članice in člani Mariborske knjižnice imajo ob predložitvi članske izkaznice v sezoni 2019/2020 15 % popust pri nakupu vstopnic. Popusti se lahko uveljavljajo samo v TIC-u.