Koncert: Dinamitke

18. 11. 2022 ob 19:00 | Hram kulture - dvorana Zinke Zorko
15,00 EUR
V pisarni TIC-a v Hramu kulture Arnolda Tovornika (PON, TOR, ČET: 12.00-15.00; SRE: 12.00-17.00).
V spletni prodaji (www.mojekarte.si) in na prodajnih mestih sistema Moje karte (servisi Petrol)
Uro pred pričetkom dogodka.
Za družinsko karto (3 vstopnice ali več) velja 10% popust.
Popusti se lahko uveljavljajo samo v TIC Selnica ob Dravi in se ne seštevajo.
tel. št.: 02 673 02 20
Center Arnold Tovornika Selnica ob Dravi

Neuničljive Dinamitke iz muzikala Mamma Mia! prihajajo v Selnico ob Dravi! Po nastopanju v najuspešnejšem slovenskem muzikalu vseh časov so se odločile, da se dokažejo tudi v novem, drugačnem in prav tako spektakularnem koncertu.

Tokrat se nam bodo predstavile v še svetlejšem soju žarometov, ki neizogibno ponuja to, kar jih je še posebej zaznamovalo in odlikovalo na odru muzikala: prijateljstvo, igriva radost in nezaustavljiva življenjska energija. Ljubezen do petja in glasbe jih je združila že v študentskih letih in jih potem vodila po samostojnih poteh do razvpitega terceta Dinamitke, v katerem so ugotovile to, kar so že vseskozi vedele: »Skupaj smo trikrat močnejše … ne trikrat … devetkrat!«

Neukrotljive Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek se vam bodo z barvitim izborom pesmi predstavile v vsem svojem glasbenem sijaju. Vabljeni, da si ogledate kaj so vam pripravile prav za to priložnost – obljubljajo nepozaben in seveda – eksploziven koncertni večer.

"Dinamitke neskončno uživamo, ko z občinstvom delimo tisto, kar imamo tako zelo rade. Glasbo! Med ljudi rade pošiljamo lepe melodije, sporočilna besedila, ubrano večglasno prepevanje, vse skupaj pa začinimo s sproščenostjo, zabavnimi in plesnimi utrinki. Pika na i so namreč Abbine pesmi iz muzikala Mamma Mia. Tam smo se Dinamitke rodile. Ime nam je pisano na kožo in daje slutiti, da smo trojka, ki ima še velike zaloge "dinamita"!

Dinamtkam se bo na odru pridružil tudi Marjan Bunič