DAT 2021: Perica Jerković ZBOGOM, KORONA - MI GREMO NA DOPUST!

15. 10. 2021 ob 19:00 | Hram kulture - dvorana Zinke Zorko
14,00 EUR
Prodaja vstopnic v pisarni TIC-a v Hramu kulture Arnolda Tovornika vsak ponedeljek, sredo in petek od 13.00 do 19.00, v torek in četrtek med 11.00 in 13.00, ter uro pred predstavo, ali preko sistema Mojekarte.si in na vseh Petrolih. Za družinsko karto (3 vstopnice in več) velja 15 % popust. S kartico ugodnosti Jager imate 15% popust pri nakupu vstopnic. Popusti se lahko uveljavljajo samo v TIC-u.
Center Arnold Tovornika Selnica ob Dravi

Živimo v čudnih časih. Pravila, opozorila, navodila, ukrepi. Stojimo v vrstah za testiranje, stojimo v vrstah za cepljenje. Se cepimo in cepljenju nasprotujemo. Maske nosimo, maskam nasprotujemo. Bolj kot spremljamo dogajanje, manj nam je jasno kako živeti. Življenje teče, toda nekako mimo nas. Minilo je več kot dve leti od prvega alarma, družba je še vedno zaskrbljena in resnobna. Kam je izginil smeh?

Smeh je - v človeku. Ko si pred trgovino brez maske in bi skoraj raje pobral tisto s tal kot šel nazaj po novo. Ko plačaš hitri test za prireditev, na vhodu pa samo zamahnejo z roko. Ko se sredi Zoom predavanja pred predavateljem pojavi krožnik s čufti, ki mu jih za kosilo postreže njegova žena. 

Smeh je - v družini. Ko družinski kuža služi kot izgovor za sprehod med policijsko uro. Ko se šolanje od doma in služba od doma združita v dve naravni katastrofi. Ko se "poceni varuška" v obliki mobilnega telefona spremeni v več sto evrski strošek, ki ga pridela otrok z nakupi v aplikaciji Google play.

Smeh je - med prijatelji. Priljubljeni slovenski stand up komik Perica Jerković se je odločil povabiti prijatelje, ki si želijo nasmejati občinstvo z anekdotami, šalami in songi o teh čudnih časih. Rodila se je smeha polna glasbena stand-up komedija Zbogom korona, mi gremo na dopust.

Informacije na tel. št.: 02 673 02 20.

Uradni list št. 120, z dne 22. 7. 2021, odlokom 2564 organizatorjem prireditev nalaga, da ob vstopu na prizorišča pregledujemo digitalna PCT potrdila, odlok velja od 23.7.2021 do preklica. Obiskovalce prosimo, da pred vstopom pripravite digitalna potrdila. V kolikor na vhodu na prizorišče nimate potrdila ali izpolnjenega pogoja PCT, vas moramo kot organizator prireditve zavrniti. Za nastalo situacijo ne prevzemamo odgovornosti. Kupnine ne vračamo.