10. abonma komedija - Naj nas smeh združuje!

05.07.2018
040 220 297

19. 10. 2018, ob 20.00 KD GORNJI GRAD Komedija: DIAGNOZA: FOTR!

Zdravniška komedija, postavljena v bolnišnico Sv. Andreja v Londonu. Nekateri zaposleni se ukvarjajo s slavnostnim srečanjem nevrologov s celega sveta, drugim pa je pomembnejša božična igrica za paciente. Ko se zdi, da bo božično vzdušje prevladalo nad resnim delom, se stvari še dodatno zapletejo.

17. 11. 2018, ob 19.00 Avtorska gledališka predstava Komedija: PRIZNAM

Zvezdana Mlakar, Marjana Brecelj, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak in Aleksandra Balmazovič vas vabijo na predstavo: PRIZNAM. Predstava te nasmeji do solz, a hkrati resnično da misliti. Igralke v različnih časovnih odlomkih projicirajo lastne ter hkrati obče strahove, želje, nestrinjanja, nemoči, uspehe, izgube… Vse to na način, ki ga razume prav vsak posameznik in se v njem tudi prepozna. Pet rund, pet ključnih dogodkov.

18. 1. 2019, ob 19.00 KUD Stane Sever Ribnica na Pohorju - komedija: BARILLONOVA POROK

Barillonova poroka je odlično zgrajena komedija francoskega velemojstra. Komedijo odlikuje hiter tempo, številni zapleti in razpleti, markantne figure in njihovi dinamični odnosi. Ob stalnih komičnih zapletih in ob krajših glasbenih ter plesnih spremljavah boste lahko zelo uživali.

15. 2. 2019, ob 19.00 GLEDALIŠKA SKUPINA ČERNEČE - komedija: BIL JE ŠKRJANEC

Le kaj bi se zgodilo z Romeom in Julijo, če tistega usodnega dne ne bi umrla? Bi bila tudi onadva po tridesetih letih skupnega življenja še vedno tako zaljubljena ali pa bi imela podobne težave kot skoraj vsak zakonski par?

15. 3. 2019, ob 19.00 KUD Štefan Romih Črešnjevec - komedija: ŠTAJERC V LJUBLJANI

…na šoli Druge grupe odredov so same učiteljice, same “češplje”. Tudi edini učitelj gospod Živko je že bolj ženska kot moški. Gotovo bi še vse teklo po starem, če ravnateljici ne bi potekel mandat. Hišnik, nestrpnež in nacionalist, doseže, da ravnateljica ni potrjena…za ravnatelja nastavijo Štajerca. Njegovo kratkotrajno bivanje v prestolnici pa zagotovo pusti vidne sledi.

19. 4. 2019, ob 19.00 ŠKD MEKINJE- komedija: DOMAČI ŠTRUMFPANTL

Sodobna komedija obravnava medgeneracijske odnose razširjene družine, ki živi pod skupno streho. Prihod nepričakovane gostje situacijo še dodatno zaplete. Komične situacije privedejo do nepričakovanega razpleta...